De afgelopen maanden werd zeer hard gewerkt om de boeken en tijdschriften te inventariseren. Meer dan 1200 boeken en 2000 tijdschriften werden ingebracht in de database.  Vanuit het overzicht van de boeken kan men nu bij iedere titel klikken op ‘download boekenfiche’. Deze fiche is een PDF document en bevat alle beschikbare gegevens van de betreffende publicatie. Waar mogelijk werd ook een foto van de publicatie bijgeplaatst.

Ook in de Leeszaal aan boord werden er aanpassingen doorgevoerd. Twee nieuwe kasten zorgen voor een uitbreiding van opslag en weldra zal ook het atelier verbouwd worden tot opslagruimte voor ons archief.

 

Bibliotheek: Details van de boeken zichtbaar

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.