Dankzij mevr. Jannie Ankersmit zijn we in het bezit gekomen van een drietal foto’s van de Tordino toen zij onder de naam Quo Vadis voer. De foto’s zijn gemaakt in de jaren ’70.

 

Nieuwe foto’s van de Tordino in vroegere jaren

Eén gedachte over “Nieuwe foto’s van de Tordino in vroegere jaren

  • 17 juni 2017 om 08:33
    Permalink

    Leuke foto’s op de 2e en 3e foto ben ik te zien. Dit is omstreeks 1974 / 1975 mijn jongste broer geboren in mei 1973 zit bij mijn moeder op de arm ik zelf ben geboren in oktober 1970 en ben te zien op foto 2 daar sta ik rechts mijn oudste broer behoren januari 1969 staat naast mij.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.