Na twee jaar onderhandelen met het stadsbestuur van Stad Oudenburg en de Vlaamse Waterweg krijgt Museumschip Tordino haar stekje aan de historische site Plassendale te Oudenburg. We liggen op het Kanaal Gent-Oostende.
 
De voorbereidende werken zijn volop bezig. Momenteel worden door de vrijwilligers de putten gegraven voor de bolders, wordt de nieuwe toegangsbrug gebouwd en zijn de afstandhouders om het schip veilig van de wal te houden gemonteerd.
 
We sluiten met ons museum aan bij het historische sluizencomplex met beschermd dorpsgezicht,’t Spaans Tolhuis en de Bed & Breakfast Le Fabuleux Destin die reeds sinds jaar en dag vaste waarden zijn voor Oudenburg.
 
Alvast aan iedereen die ons gesteund heeft dit te realiseren: BEDANKT!
 
Binnenkort ontvangt u meer informatie!
Museumschip Tordino vaart naar Stad Oudenburg!