Momenteel wordt alles in gereedheid gebracht voor de tentoonstelling tijdens Open Monumentendag 2017. De meeste resources gaan hierheen. Het ophangen van objecten, het labelen van iedere item, foto’s inkaderen, documenten uitzoeken, maquettes positioneren, het stuurhut afwerken, plaatsen van de verlichting, …. Er moet nog heel wat gebeuren, maar op 10 september zal de tentoonstelling klaar zijn voor de bezoeker!

Ondertussen zitten we niet stil en werd de collectie verder uitgebreid met onder meer een ruime verzameling zwart-wit foto’s daterende uit het Interbellum, enkele maquettes van tjalken en verschillende stukken handgereedschap.  Ook de boekencollectie voor de Leeszaal werd aangevuld met 40 boeken.

 

 

Update augustus 2017

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.